Masterclass Rum vs Whisky in Nieuwegein

Whisky en Rum expert Ronald Anneveldt, Brand Ambassador & Keeper of the Quaich, zal u vrijdag 1 maart aanstaande meenemen in de intrigerende wijde wereld van Whisky en Rum. Tijdens deze proeverij, die gehouden wordt in het Petanque Centrum Nieuwegein aan de Galecopperzoom 1, zullen de deelnemers een scala aan whisky’s en Rum proeven die afkomstig zijn uit verschillende delen van de wereld. Een professionele proeverij onder het motto: NOSING + TASTING = ENTERTAINING!

Anneveldt is een ware professional, die u meeneemt op een inspirerende wereldreis langs verschillende whisky en Rum distilleerderijen. Op zijn eigen originele wijze entertaint Ronald iedereen, zodat je met een glimlach om de mond zult vertrekken.

De kosten voor deelname is € 35,00 per persoon. Kaarten voor de avond zijn hier te bestellen. De avond begint om 19.30 uur en duurt tot 22.00 uur. De zaal gaat open om 19.00 uur. Er is voldoende parkeergelegenheid, ook voor fietsen. De avond wordt georganiseerd door Grapes and Bottles uit Nieuwegein.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk